Σταύρος Τσιλικάς

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 08-11-1968. Σπούδασα Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).Μετά την υπηρεσία υπαίθρου στο ΓΝΝ Ναυπλίου και ΓΝΝ Άργους ξεκίνησα την ειδίκευσή μου στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία (1 έτος γενική χειρουργική στο Γ.Ν.Α. Πολυκλινική – Ορθοπαιδική στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. – Παιδοορθοπεδική στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ- Νευροχειρουργική στο Γ.Ν.Α. Ασκληπιείο Βούλας – Θωρακοχειρουργική στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός).

Εκπόνησα την Διδακτορική μου Διατριβή στο Ε.ΚΠ.Α. (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»/Ορθοπαιδική Κλινική, σε συνεργασία με την Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών/Τομέας Μηχανικής του Ε.Μ.Π.) και κρίθηκα Αριστούχος.

Από το 2008 εργάζομαι ως συνεργάτης Ορθοπαιδικός Χειρουργός της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών με αντικείμενο την γενική Ορθοπαιδική και τις Αθλητικές Κακώσεις, και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο.

Έχω συμμετοχές σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια με εργασίες και posters, συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και workshops και δημοσιεύσεις σε ξένα έγκυρα περιοδικά.