Γεώργιος Δ.Τερζής

Γιώργος Τερζής ΕΙΟΜΕ

Χειρουργός Ορθοπαιδικός

Ο Γεώργιος Δ. Τερζής, είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, επιστημονικός συνεργάτης του θεραπευτικού κέντρου «Κεντρική Κλινική Αθηνών»,  με εξειδίκευση στη Χειρουργική και Αρθροσκόπηση Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός.

Το ειδικό ενδιαφέρον του εστιάζεται στην αποκατάσταση παραμορφώσεων των δακτύλων του άκρου ποδός, ενώ στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος, η αρθροσκόπηση ώμου, γόνατος και ποδοκνημικής και η υπερηχοτομογραφική μελέτη παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1961 και μεγαλωμένος στην Τρίπολη Αρκαδίας, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986. Στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στο νομό Έβρου ως γενικός ιατρός και στη συνέχεια, ως ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής στο 411 Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Η πολιτική σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1988 ως ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Το 1989 συνέχισε την ειδίκευσή του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και εργάστηκε για 6 χρόνια ως ορθοπαιδικός χειρουργός αποκομίζοντας εξαιρετική εμπειρία σε όλο το φάσμα των υποειδικοτήτων της ορθοπαιδικής και του τραύματος, και για 1 χρόνο σε μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής της θωρακικής κοιλότητας και σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ειδικότητες που συμπληρώνουν το φάσμα της τραυματιολογίας

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, το ειδικό ενδιαφέρον του εστιάστηκε στη Χειρουργική Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός και ιδίως στην αποκατάσταση παραμορφώσεων των δακτύλων του άκρου ποδός, ενώ στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται η αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος, η αρθροσκόπηση ώμου, γόνατος και ποδοκνημικής και η υπερηχοτομογραφική μελέτη παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.