Γεώργιος Νάσης

Νευρολόγος

Είμαι νευρολόγος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ειδίκευση μου στην Νευρολογία έγινε αρχικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και στη συνέχεια στην Νευρολογική Κλινική του νοσοκομείου 417 ΝΙΜΤΣ στην Αθήνα.

Εξειδικεύθηκα στη διενέργεια ηλεκτρονευρογραφικού και ηλεκτρομυογραφικού ελέγχου και στα ανοϊκά σύνδρομα (ν. Alzheimer), καθώς συμμετείχα ενεργά στη λειτουργία του ιατρείου μνήμης της νευρολογικής κλινικής του νος. ΝΙΜΤΣ και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια ως επιστημονικά υπεύθυνος Ιατρείου Μνήμης σε Κέντρο Ημέρας σε Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer. Από το 2007 είμαι επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, ενώ από το 2015 έχω αναλάβει την επιστημονική υπευθυνότητα του Νευρολογικού Τμήματος της Κλινικής.

Εργασίες και ανακοινώσεις έχουν γίνει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συχνά έχω συμμετάσχει σε ομιλίες κυρίως με θέματα που αφορούν τα ανοϊκά σύνδρομα και την φαρμακευτική τους αντιμετώπιση.