2η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση

panellinia_sunantisi

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 │ Αθήνα │ Ξενοδοχείο Divani Caravel

Αξιότιμοι Συνάλελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών για το έτος 2018 με θέμα «2η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση: Σύγχρονες Θεραπευτικές & Επεμβατικές μέθοδοι. Προσεγγίσεις και Προοπτικές» το οποίο θα διεξαχθεί 21 – 23 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Μετά την πολύ πετυχημένη 1η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση, η οποία διεξήχθη πέρυσι το Σεπτέμβρη για πρώτη φορά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν και φέτος τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μεταδόσεις πρωτοποριακών επεμβάσεων που διενεργούνται στο νοσοκομείο. Οι κυριότεροι τομείς που θα παρουσιαστούν αναλυτικά αφορούν στις ειδικότητες: Ορθοπαιδική, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, Αγγειοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική, Ουρολογική, Καρδιολογία, Επεμβατική Καρδιολογία, Παθολογία Ενδοκρινών Αδένων, Παθολογία – Λοιμωξιολογία, ΩΡΛ, Αιματολογία, Ακτινολογία, Γαστρεντερολογία, Φυσιοθεραπεία, Νευρολογία, Οφθαλμολογία, Νοσηλευτική, Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία, Πυρηνική Ιατρική, Αναισθησιολογία, Δερματολογία.

Αναμένεται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο περισσότεροι από 1.000 ιατροί όλων των ειδικοτήτων, συνεργάτες της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και μη, όπως έγινε και πέρυσι. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να στηρίξετε ενεργά και φέτος την προσπάθειά μας αυτή. Το συνέδριο θα πραγματωθεί υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ορθοπαιδικής Μελέτης και Εκπαίδευσης (ΕΙΟΜΕ).